Etusivu > koti ja asuminen > Viallinen organisointigeeni

Viallinen organisointigeeni

No nyt on koottu kaappeja, hyllyjä, sänkyjä, laatikoita, penkkejä, rappuja, komeroita… Ruuvimeisselit ja puutapit ja muovitulpat pursuavat jo korvistakin. Makuuhuonetyöhuone on selkeämpi ja tilavampi kuin ennen. Tosin kaikki tavarasälä on vielä olohuoneen nurkassa ja uudet kaapit ammottavat tyhjyyttään. Tämä on se pahin vaihe. Miten tavarat järjestetään paikoilleen?

Paikoilleen???

Kuka sen tietää missä niiden paikat ovat! Jos tavarat ovat kaapissa, osaan kyllä järjestää ne fiksusti. Mutta jos minulla on kasa tavaraa ja liuta tyhjiä kaappeja, en kuolemaksenikaan osaa keksiä tavaroille järkevää järjestystä. Tätä samaista asiaa vihaan muuttamisessakin. Tavarat on helppo pakata muuttolaatikoihin, mutta niiden purkaminen uudessa kodissa on jotain aivan ylivoimaista. En voi ymmärtää ihmisiä jotka muuttavat ja hups, samana tai viimeistään seuraavana iltana koti on järjestyksessä ja tiptop!

En myöskään osannut asetella ostamiani seinäkaappeja työpöydän yläpuolelle seinälle. Niinpä ladoin ne pinoon työpöydän viereen lattialle. Eipähän tarvitse porata reikiä seinään :D

 

Mainokset
Kategoriat:koti ja asuminen
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: